Pytt i panna med bönor och senapsyoghurt
Här kommer ett tips på en lätt rätt att laga till lunch eller middag, pytt i panna. Till detta recept har jag fått inspiration ifrån http://www.greenkitchenstories.com pytt i pannarecept.
Du behöver, för 3-4 pers:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
kokt eller okokt potatis2 palsternackor
1-2 morötter
1 paket vita bönor
några småtomater
salt
valfri ört - dill, persilja, oregano, basilika...
Om du vill några sparrisar, rödbetor eller zucchini
Senapsyoghurt:
creme fraiche eller turkisk yoghurt
senap
salt och peppar
Stek grovhackad eller skivad gul lök och pressad/finhackad vitlök på medelvärme. Tillsätt morot och palsternacka, samt okokt potatis och stek tills de börjar bli mjuka och få färg. Rör om under tiden! Tillsätt sedan kokt potatis, bönor och salt. Stek tills allt har blivit varmt och fått lite färg.

Blanda ihop yoghurtsåsen och servera!

Trevlig helg!