Ugnspaket med svamp och aubergine

Det här receptet jag ska dela med mig av nu, gjorde jag till middag i fredags. Receptet kommer återigen ifrån http://greenkitchenstories.com. Det är ett roligt sätt att göra mat på och även att servera på, när man får egna knyten att öppna och äta. Men jag tyckte det blev lite mycket nötter och skulle istället byta ut hälften av de mot soltorkade tomater och lägga till lite extra krämighet. Så här kommer min version av receptet:
 
För 4 pers. behöver du:
1 dl hasselnötter
1 dl russin
1 dl strimlade soltorkade tomater
1 aubergine
16 champinjoner
1/3 burk torkad oregano eller 4 repade kvistar färsk
1-2 burkar ricotta (beroende på hur krämig du vill ha den)
saft av 1/2 citron
1 msk flingsalt
peppar
 
bulgur eller couscous
 
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg hasselnötter, russin och soltorkade tomater i en stor bunke. Skär auberginen i små bitar och dela svampen på 4. Lägg i bunken tillsammans med oreganon, ricottan, citronsaften och salt och peppar. Blanda ihop allt. klipp bakplåtspapper 25x25 cm (det funkar också att dela bakplåtspappret på hälften), så att du får 8 rutor papper. Dela upp fyllningen mellan de 8 rutorna bakplåtspapper, lägg ihop motsatt hörn mot motsatt hörn och ta sedan upp resterande papper och knyt ihop med ett ugnssäkert snöre. Ställ de på en plåt och laga de i ugnen i 25 minuter. När de sista 15 minutrarna i ugnen är kvar kan du börja laga bulguren eller couscousen till.
 
 
I de här paketen är det 1 burk ricotta men jag tycker nog att man ska ha 1 1/2 burk för att få det härligt krämigt!